Customer

“Daglicht is ons vak”. Skylux is een Vlaams familiebedrijf met een rijke geschiedenis en een passie voor daglicht. De missie is glashelder: natuurlijk licht omzetten in energie en positieve gevoelens.

Case

Met lichtkoepels, lichtstraten, dakvensters en veranda’s haalt Skylux letterlijk en figuurlijk de zon in huis. En daarvoor hoeft ze niet eens te schijnen. Een “Skylux steken” is bij ons synoniem met daglicht aanboren, ruimte maken. Het uitgebreide en flexibele assortiment wordt continu aangevuld met innovaties. Zo speelt Skylux in op de veranderende noden van een steeds bewustere wereld.

Idea

De Skylux iWindow2™ is een vlakke lichtkoepel of platdakraam met een strak, eigentijds design. De iWindow2™ garandeert maximale lichtinval en kan qua thermische en akoestische isolatie met geweldige cijfers uitpakken. Maar hoe veelbelovend de cijfers ook klinken, het oog wil ook wel wat. Naast de traditionele marketing- en salestools voor intern en extern gebruik zoekt Skylux een eyecatcher.

I see

Cliché alert! Een beeld zegt meer dan duizend woorden – of cijfers – maar een bewegend beeld zegt meer dan duizend beelden. Tel uit je winst. Niemand ploetert graag door een galerij van twintig foto’s om een product vanuit een welbepaalde hoek te bekijken. Een turntable video of 360 video brengt soelaas. Skylux drijft op daglicht, ONiKi op visualisatie.

Een turntable is een fantastische manier om je product letterlijk vanuit alle hoeken te belichten. De camera draait 360 graden rond je product zodat geen enkel detail aan zijn alziend oog kan ontsnappen. Bij de interactieve variant roteer je zelf de draaitafel tot je het product vanuit precies de gewenste hoek kunt bekijken. Een leuke hands-on manier om een (afgewerkt) product digitaal te ervaren.

ONiKi creëerde ook renders voor de iWindow2™.

Meer weten?

Klik dan hier of neem contact met ons op