Customer

Automatic Systems is wereldwijd leider op het gebied van fysiek beveiligde en gecontroleerde toegang en produceert installaties voor de geautomatiseerde toegangsverschaffing voor voetgangers, voertuigen en passagiers.

Case

Soms wil je, als klant, gewoon kunnen zien hoe een bepaald product er in werkelijkheid uit zal zien. Niet alleen het product zelf, maar het product in dé werkelijkheid. En hoewel de website van Automatic Systems al over een uitgebreide virtuele showroom beschikt, valt er toch wat te zeggen voor een oplossing die een extra dimensie toevoegt. Misschien wil je de schaal beter kunnen inschatten? Hoe groot zijn de poortjes in je beschikbare ruimte? Of wil je de flow ter plaatse kunnen evalueren, de opeenvolging van de modules? 

Idea

Automatic Systems wil zijn klanten over de streep trekken met een showroom in zakformaat. Een gigantische, grensverleggende digitale catalogus met poortjes en slagbomen en sluizen die je overal virtueel en visueel kunt inplanten en inplannen. Een verkooptool die voor klantenbinding zorgt zonder dat er een verkoper in je nek hijgt. Waarmee je zelf je dromen configureert.

I see

Met die opdracht voor ogen ONiKi ontwikkelde een Augmented Reality App met een uitgekiende UI/UX … functioneel en zijdezacht. Een smartphone of tablet volstaat om de producten van AS op eender welke locatie, in real time, te visualiseren. Hier of daar? Of toch ginder? Drie poortjes of vier? Geen probleem, even de parameter aanpassen en hop. Of stop, als de poortjes dicht waren. Ja, zo écht ziet het er dus uit. Staan ze niet te dicht bijeen? Dat is zo gefikst. Kleur, model, hoogte … spelenderwijs zie je voor je neus de ideale configuratie verschijnen.

AR of augmented reality verrijkt de realiteit die je door de lens ziet met interactieve elementen en ervaringen. AR-technologie legt live 3D visuals over bestaande omgevingen. Zo ontpopt de wereld van de gebruiker zich tot een interactieve wereld die digitaal gemanipuleerd kan worden. Van nature is het een technologie die zich perfect leent tot smartphone- en tabletgebruik. Benieuwd hoe het werkt en wat AR voor jouw bedrijf kan betekenen? Verleg je visuele grenzen en download de app voor iPhone en iPad of voor Android.

Meer weten?

Klik dan hier     of    neem contact met ons op