Op 1 januari splitste TEN, specialist in global engineering, zijn activiteiten op in vier business units. De visualisatie activiteiten werden ondergebracht in de nieuwe business unit ONiKi, dat de ideeën van zijn klanten visualiseert. ONiKi, when IDEA becomes I SEE.
 
Groeien is kansen grijpen, keuzes maken en nog scherper aflijnen wat je als bedrijf wilt doen. Om die groei alle kansen te geven én om de klanten nog beter te bedienen, is er nu ONiKi. ONiKi – twaalf in het Turks - visualiseert de ideeën van zijn klanten aan de hand van schetsen, renders, animaties, 3D video’s, VR-AR en mixed reality toepassingen. 

Want to watch the movie in English? Click here.

ONiKi gelooft in de kracht van beeld. Het visualiseren van een idee geeft bedrijven de kracht om te groeien. De visualisatie van een idee, een product of een andere oplossing biedt in de meest uiteenlopende sectoren en in verschillende situaties een absolute meerwaarde: als marketing- of salestool, maar ook als training- en opleidingstool.
 
ONiKi biedt zijn klanten diverse soorten visualisaties: statische beelden zoals schetsen, technische illustraties, 2D- en 3D-tekeningen; geanimeerde beelden in de vorm van een 3D-animatie of 360° video; interactieve visualisaties zoals een interactieve VR-tour of een uitgebreide productconfigurator; en virtuele en AR-visualisaties.  
 
Als nieuwe speler op de visualisatie markt werkt ONiKi verder aan de 10 jaar ervaring die reeds werd opgebouwd onder de vleugels van TEN. Helderder, afgelijnder, gebalder en met nog meer expertise.