Interactieve visualisatie betrekt de gebruiker bij het verhaal door actieve deelname aan wat die ziet. Het is een krachtige marketingtool met oneindig veel mogelijkheden: door kleurtjes bladeren, andere stofjes of materialen toepassen, verschillende configuraties uitproberen, … 

Productconfigurators, interactieve renders en extended reality zijn voorbeelden van interactieve visuals die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben

Productconfigurator

Een productconfigurator is een interactieve tool waarmee potentiële klanten je product vanuit verschillende hoeken kunnen bekijken.

Ontdek alles over productconfigurators 

Interactieve render

Interactieve turntable

Een interactieve turntable plaatst een product in 3D-perspectief. Roteer de draaitafel tot je het product vanuit precies de gewenste hoek kunt bekijken. Het is een interactieve en leuke manier om een (afgewerkt) product digitaal te ervaren.

360-graden tour

Een 360-graden tour of virtuele rondleiding troont de kijker mee door je gebouwen, winkels of showrooms. Zo krijgt een potentiële klant een uitstekende indruk van je producten of dienstverlening. Het is de op één na beste manier om iets te ervaren, te zien of ... te kopen. En je hoeft je knusse huis niet eens te verlaten.

Extended reality

Extended reality (XR) is de overkoepelende term voor virtual reality (VR - virtuele realiteit), augmented reality (AR - aangevulde realiteit), mixed reality (MR - gemengde realiteit of interrealiteit) en andere immersieve technologieën.

Ontdek alles over extended reality

App-ontwikkeling

Het team van experts van oniki studios luistert eerst naar je doelstellingen en de ideeën die je hebt om die te verwezenlijken. Die concepten zetten we om in een UI/UX-ontwerp. Het design van de UI of User Interface (gebruikersinterface) heeft betrekking op de look en feel van de app. Natuurlijk is de eerste indruk heel belangrijk en moet je de gebruiker met adembenemende visuals en een strak ontwerp in je app zuigen. Maar dan nog moet zelfs het allerkleinste detail goed zitten.

Hoewel UI en UX in wezen twee verschillende beestjes zijn, sluit het visuele design van de UI naadloos aan op de UX of User Experience (gebruikerservaring) van de app. Als je een klant aan boord wil krijgen én houden, dan moet je vol inzetten op de klantervaring. Elk onderdeeltje van de app moet geoptimaliseerd en gebruiksklaar zijn. Garandeer je klanten een aangename flow en vlotte navigatie.

Als iedereen het eens is over hoe de functies en features van de app voor de gebruiker geïmplementeerd zullen worden, kan de ontwikkeling van de app effectief beginnen.

Vraag jouw offerte aan